Ремонт

Вие сте на правилното място ако се нуждаете от ремонт на вашата автоматична скоростна кутия (АСК). Опитът и знанията са много важни в този бизнес и тъй като ние ремонтираме АСК от 1995г. до днес, със сигурност разполагаме и с двете. Тъй като секторът се развива непрекъснато, гарантираме, че нашите служители разполагат с най-новите знания и техническо оборудване, за да могат да извършат възможно най-качествен ремонт.

Когато ремонтираме автоматични скоростни кутии (АСК) в „Дивалс“-ЕООД, ние проверяваме за износване всеки един детайл. Съчетаваме знания и качествено изпълнение на ремонта , за да гарантираме, че разполагате с една правилно функционираща АСК.

Ремонтирайки АСК ние редовно наблюдаваме дефекти в преобразувателя на въртящ момент – хидротрансформатора на скоростната кутия. Поради това възстановяването на хидротрансформатора е основен етап от пълния ремонт на АСК. Използването на високотехнологично оборудване за заваряване и балансиране, и специално обучени професионалисти са предпоставка за извършването на едно наистина качествено ремонтиране на хидротрансформатора.

Използваните за ремонта на Вашата АСК резервни части се доставят в склада на фирмата и са поръчани директно от водещите производители в този бранш.Също така, който реши да опита сам да ремонтира скоростната си кутия , може спокойно да закупи необходимите му части от нашия склад.